To 13.06.

Day Event

[KVÄÄR] x Manse Pride DAY EVENT (free)

  • S
  • Ovet 16:00

Päivätapahtuma on ilmainen ja sallittu klo 16.00-18.30 eikä sinne tarvitse lippua.

[KVÄÄR] on hauska, outo ja seksipositiivinen tapahtumakokonaisuus, jonka tavoitteena on luoda Tampereelle lisää turvallisia tiloja queer-ihmisille ja niille, joille perinteisemmät yökerhot tai tapahtumasisällöt eivät tunnu turvallisilta. [KVÄÄR] kutsuu juhlistamaan sateenkaarikulttuuria ja -ihmisiä helposti lähestyttävästi. Tapahtumien ytimessä ovat queer-tematiikan lisäksi yhteisöllisyys, turvallisuus, ikimuistoiset elämykset ja ajankohtaiset sisällöt.

“Tampere kaipaa lisää tiloja, joissa saa olla täysin anteeksipyytelemättömästi queer. Me ansaitsemme enemmän elämyksiä omilla ehdoillamme, queer-ihmisiltä queer-ihmisille. Haaveenani on tuoda Tampereelle edes pieni ripaus Berliiniä, niin ettei meidän tarvitse enää lähteä muualle bailaamaan”
– Emmi Nuorgam, taiteellinen johtaja, [KVÄÄR]

[KVÄÄR]-tapahtumat ovat avoimia kaikille sateenkaarikulttuurin ystäville.

✨ [KVÄÄR] x Manse Pride 13.6. ✨

Kesäkuun [KVÄÄR] x Manse Pride -tapahtuma on omistettu juhlille, riemulle ja yhteisöllisyydelle!

Maksuttomassa iltapäiväohjelmassa esiintyvät mm. tamperelaiset queer idolit Piki Rantanen, Joonas Pesonen, Perttu Jussila ja Emmi Nuorgam. Iltapäivällä järjestetään myös [KVÄÄR]:in historian ensimmäinen queer open mic.

Tapahtuma järjestetään osana Manse Pride -viikon ohjelmaa. Tapahtuman ohjelma ja aikataulu julkaistaan kokonaisuudessaan myöhemmin.

✨ Torstai 13.6.
✨ Päivätapahtuma 16.00–18.30
✨ Ilmainen sisäänpääsy
✨ Tapahtuma on sallittu kaiken ikäisille

Saapuessasi [KVÄÄR]-tapahtumiin, otathan seuraavat asiat huomioon:

✨ [KVÄÄR] on tapahtuma HLBTIQ+ -ihmisille ja avoin kaikille sateenkaarikulttuurin ystäville. Jos et ole osa sateenkaariyhteisöä, annathan tilaa muille ja kunnioitat tapahtuman ideologiaa.
✨ Älä ota tai jaa valokuvia tai videoita, joissa näkyy muita tapahtumaan osallistujia ilman heidän lupaansa.
✨ Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, kuten jokaisessa Tavara-aseman tapahtumassa. Minkäänlaista häirintää tai syrjintää ei hyväksytä. Jos kohtaat tapahtumassa epäasiallista käytöstä, kerrothan siitä punaista pinssiä kantavalle häirintäyhdyshenkilölle tai muulle henkilökunnalle. Lisätietoja Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteista: https://tavara-asema.fi/.../turvallisuus-ja.../
✨ [KVÄÄR] on ilon ja voimaantumisen juhlaa; nauti, pidä hauskaa ja rentoudu! Mahdollistathan tämän myös muille tapahtumaan osallistujille omalla käytökselläsi.

Esteettömyys:
Tavara-asemalla on sukupuolineutraalit saniteettitilat. Tapahtumissa käytetään voimakkaita ääni- ja valotehosteita. Lisätietoja Tavara-aseman esteettömyydestä: https://tavara-asema.fi/info/esteettomyys-ja-saavutettavuus/

Mikäli yrityksesi tai yhteisösi on kiinnostunut olemaan mukana [KVÄÄR]-tapahtumissa, otathan yhteyttä: markkinointi(at)kulttuurikamari.fi.

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Lue lisää