La 07.10.

Jarkko Martikainen22:00

Bottenviken (SE)20:50

Annika Pudas20:00

  • K18
  • alk. 33€
  • Ovet 19:30

Lauantaina 7.10. Tavara-asemalla kuullaan maanläheistä tunnelmointia Pohjanlahden molemmin puolin, kun lavalle nousevat Annika Pudas, ruotsalainen Bottenviken ja Jarkko Martikainen!

Jarkko Martikainen on monien kulttuurialojen mies, jonka toimintaa on aina ohjannut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Martikainen on tehnyt ja esittänyt musiikkiaan jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Musisoinnin lomassa hän on myös julkaissut kolme kirjaa ja tuottanut mm. Timo Rautiaisen ja Trio Niskalaukauksen sekä Samuli Putron albumeja. Lokakuun lopussa julkaistava yhdeksäs albumi Itse tehty elämä sisältää artistin itsensä mukaan ”vain vähän sarkasmia saati itseruoskintaa”.

Vuonna 2020 perustettu Bottenviken syntyi korona-aikana tarpeesta tutkia suomalaisen ja ruotsalaisen kulttuurin ja kielen välitilaa. Tämän tieteellistaiteelliseksi kuvaillun yhteisprojektin lopputuloksena syntyi toukokuussa 2023 julkaistu albumi Du och jag, ett rike, ett land. Albumilla Bottenvikenin artistikollektiivi esittelee omia versiointejaan suomalaisista kappaleista esimerkiksi Ultra Bralta, Kauko Röyhkältä ja Rosita Luulta.

Annika Pudas on suomenkielistä pop-folkia kirjoittava artisti, joka tekee parhaillaan vuoden 2024 alussa julkaistavaa debyyttialbumiaan. Perinteiseen laulaja-lauluntekijä -jatkumoon sijoittuva Pudas vangitsee herkällä tulkinnallaan ja ihon alle menevillä teksteillään, joita kuullaan tänä vuonna Lost in Musicissa.

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Lue lisää