La 15.04. Tavara-asema Second Hand

  • S
  • alk.-
  • Ovelta -
  • Ovet 11.00-15.00

Keikkojen lisäksi Tavara-aseman keväässä second hand -tapahtuma! Tavara-asema Second Hand täyttää juuri auenneen tapahtumatalon päiväksi puistokirppistelyn hengessä. Tapahtumassa käytetyt aarteet vaihtavat omistajaa ja tunnelmaa on luomassa mm. live-DJ.

Myyntipaikka maksaa 27,50 € ja sisältää valitsemasi 1,5x1,5m paikan. Paikka ei sisällä pöytää tai muita kalusteita. Voit tuoda paikallesi pöydän, tuolin, rekin tai esimerkiksi viltin.

Tavara-asema Second hand -tapahtuma kutsuu myymään laadukkaita ja ajanmukaisia pukeutumisen ja kodin tuotteita, kuten vanhoja laatuastioita, vintage-aarteita tai merkkifarkkuja, jotka eivät enää sinulta löydä paikkaa tai käyttöä.

- Tapahtumassa voit myydä hyväkuntoisia aikuisten vaatteita ja asusteita, sisustusesineitä, astioita, levyjä, pieniä määriä ajankohtaisia käsitöitä jne.
- Toivomme, että tuomillasi tavaroilla on vielä paljon käyttöikää jäljellä, tuo myyntiin siis vain ehjiä ja siistejä tuotteita
- Uuden tavaran myynti on kiellettyä ja myynnin tulee tapahtua yksityishenkilön toimesta.

Ethän myy tapahtumassa:
- Uutta tavaraa (ei jälleenmyyntiä)
- Lastenvaatteita tai leluja
- Pelkkiä käsitöitä. Voit tuoda myyntiin muun ohessa pienen määrän omia käsitöitäsi, mutta ethän saavu myymään pelkästään niitä
- Rikkinäistä ja jo käyttökelvotonta tavaraa/vaatetta
- Huonekaluja, elektroniikkaa (yksittäiset pienhuonekalut ovat myyn myynnin yhteydessä sallittuja)