Pe 09.02.

TesseracT (UK) + Unprocessed + The Callous Daoboys

  • K18
  • alk. 41,50€
  • Ovelta 45€
  • Ovet 19:00

BRITTILÄINEN PROGRESSIIVISEN METALLIN KÄRKINIMI TESSERACT PALAA SUOMEEN

Kesällä 2022 Turussa järjestetyssä Knotfestissa nähty, yksi brittiläisen progemetallin kiinnostavimmista nimistä TesseracT (UK) palaa Suomeen alkuvuodesta 2024. Liput tulevat myyntiin perjantaina 14.7.2023 klo 11 Tiketissä.

Parhaillaan uutta albumia työstävä TesseracT on ollut yksi djent-metallin pioneeriyhtyeistä genrelle tyypillisillä matalavireisillä kitarasoundeilla sekä raskaan groovaavilla melodioilla. Yhtyeen kappaleet ovat tunnettuja tarinallisuudestaan, jota korostavat niiden tunteikkaat laulumelodiat. Visuaalisuudella ja tarkoin hiotuilla taiteellisillakin konsepteilla vakuuttava TesseracT pääsee oikeuksiinsa erityisesti livenä, ja tästä todisteena on nähty useita monumentaalisia keikkoja.

Lokakuussa julkaistavan “War Of Being” -albumin on lupailtu olevan rohkea ja haastava konseptialbumi, joka kunnioittaa progressiivisen musiikin perinteitä. Suurella intohimolla ja pieteetillä sävelletty albumi on bändin mukaan massiivinen, ja basisti Amos Williams kirjoittaa sen pohjalta parhaillaan myös romaania.

Illan Tampereella tulee avaamaan kitaravetoista progea, popia ja elektronicaa yhdistelevä Unprocessed (DE) sekä kaoottiseksi mutta ystävälliseksi kuvailtu mathcore-yhtye The Callous Daoboys (US).

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Lue lisää