Kuvaaminen tapahtumissa

Keikoilla, konserteissa ja tapahtumissa on yleensä sallittua ottaa valokuvia puhelimella ilman salamaa. Artistin toiveesta tai tapahtuman luonteesta johtuen tämä voidaan kieltää.

Tavara-asema löytyy Facebookista ja Instagramista. Huomaathan, että henkilökunnan tai muiden tapahtumakävijöiden kuvaamiseen ja kuvien julkaisemiseen tarvitset luvan kuvattavilta. Artistikuvien julkaisuun muuhun kuin omaan käyttöön tarvitset pressiluvan esiintyjän edustajalta. 

Tiloihin ei saa tuoda ammattitason kuvausvälineistöä, kuten järjestelmäkameroita tai jalustaa, ilman erillistä kuvauslupaa. Esitysten nauhoittaminen ja videoiminen on tekijänoikeussyistä kielletty.

Media

Tapahtumanjärjestäjät vastaavat kukin omien tapahtumiensa akkreditoinneista. Lehdistön edustajia ja muita muuhun kuin omaan käyttöön kuvaavia pyydetään olemaan suoraan yhteydessä tapahtumanjärjestäjään tai osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi, josta välitämme pyynnön eteenpäin.

Harrastuksena keikkakuvaus?

Tampereen Kulttuurikamarilla toimii aktiivinen harrastukseen pohjautuva kuvausryhmä. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoisuuteen perustuvan aktiivisen kuvausryhmän toiminnasta, voit ottaa yhteyttä: markkinointi(at)kulttuurikamari.fi. Emme juuri nyt ota uusia kuvaajia kuvausryhmään.