Tilat ja palvelut

Järjestä tilaisuus, juhla tai keikka tunnelmallisella Tavara-asemalla, aivan Tampereen keskustan tuntumassa rautatieaseman läheisyydessä!

Tavara-asema tarjoaa upean tilan historiallisella miljööllä ja notkealla palvelumuotoilulla monenlaisiin tilaisuuksiin. Mm. Vuoden 2023 tapahtumapaikka ja vuoden 2023 kulttuuriteko -palkinnot pokannut Tavara-asema sijaitsee aivan kehittyvän Tampereen asemanseudun kainalossa, rautatieaseman, hotellien ja ydinkeskustan lähellä. 

Näyttävä jugend-tyylinen Tavara-asema muuntautuu niin yritystilaisuuksien, gaalaillallisten, messujen, festivaalien, tanssitapahtumien, teatterin, kokousten, juhlien ja monenlaisten muiden elämysten näyttämöksi. Parvi rajaa tilan intiimimmäksi pienempiin tilaisuuksiin ja tilan luonne muuttuu helposti erilaisilla kalustus- ja somistusratkaisuilla. Pienempien kokousten tilaksi pystyt vuokraamaan myös Tavara-aseman Kabinetin. 

Tilan vuokraajan käytössä on talon nykyaikainen ja laadukas ääni- ja esitystekniikka, esiintymislava ja Wi-Fi. Tapahtumissa on aina paikalla talon oma teknikko ja tapahtumavastaava sekä ammattitaitoiset ravintolatyöntekijät ja järjestyksenvalvojat, jotka hoitavat myös eteispalvelun. Lue lisää alta!

Tavara-asema taipuu monenlaisten tapahtumien näyttämöksi

Lukuisat yritys- ja yksityistilaisuudet sekä taloa vuokranneiden asiakkaiden tapahtumat ovat täyttäneet Tavara-aseman elämyksillä! Lue lisää mm. Gallantin 60-vuotisjuhlista ja maaliskuussa 2023 järjestetystä Business Festivalista sekä muita tarinoita erilaisten tapahtumien toteutuksista referensseistä.

 • Ota yhteyttä tilan vuokraamisesta tämän lomakkeen kautta.

 • Tavara-asema on vuonne 1907 rakennettu jugend-tyylinen yli 1000 hengen konsertti- ja tapahtumatalo. Tavara-aseman sisätiloista löydät vaatesäilytystilat, avaran mutta tunnelmallisen tapahtumasalin, moneen käyttöön muotoutuvan hevosenkengän muotoisen parven sekä kattavat ravintolapalvelut. 

  Tila jakautuu kahteen kerrokseen, ja tapahtumasalin kapasiteetti (seisten) on 1200 henkilöä, josta 1. kerroksen permannolla seisomatilaisuudessa tilaisuuteen voi osallistua 800 ja parvella 400 henkilöä. 

  Esteettömyys ja saavutettavuus

  Koko ensimmäinen kerros ja pääsisäänkäynti ovat esteettömiä. Molemmista kerroksista löytyvät sukupuolineutraalit saniteettitilat. Teemme töitä esteettömyyden eteen kouluttamalla henkilökuntaa ja kartoittamalla tilojen soveltuvuutta eri yleisöille. Lue lisää esteettömyydestä ja saavutettavuudesta Info-sivulta.

  Lisätietoja tilasta ja sen vuokrausmahdollisuuksista antaa myyntipalvelumme myynti(at)kulttuurikamari.fi.

 • Tavara-asema taipuu monen eri tilaisuuden tarpeisiin! Kapasiteetti määräytyy tilan käyttötarkoituksen mukaan.

  Esimerkkikapasiteetit eri tilaisuuksissa

  • Juhlatilaisuus  100 – 1200 hlöä
  • Tilaisuus buffetruokailulla  100 – 600 hlöä
  • Konsertti tai kokous istuvalla katsomolla max 300 hlöä
  • Pöytiin tarjoiltu illallinen max 220 hlöä
  • Konsertti (seisten) max 1200 hlöä,
   • 1. krs (permanto) max 800 hlöä
   • 2. krs (parvi) max 400 hlöä
  • Kabinetti (parvi) 10 – 30 hlöä

  Kesällä Tavara-aseman ja Puutalon välissä on viihtyisä terassi.

  Palvelut

  Tavara-asemaa vuokratessa on mahdollisuus ostaa myös sen palveluita, kuten:

  • Anniskelu
  • Catering
  • Eteispalvelut
  • Ohjelmapalvelut
  • Tapahtumaturvallisuus
  • Tekninen tuotanto
  • Markkinointi
 • Tavara-aseman nykyaikainen esitystekniikka mahdollistaa tapahtuman laadukkaan audiovisuaalisen toteutuksen. Tilaisuuksissa on aina paikalla talon oma ammattitaitoinen henkilökunta, joka varmistaa tilaisuutesi teknisen onnistumisen sekä palvelee tekniikkaan liittyvissä mahdollisissa erityistoiveissa. Talon tapahtumatuotannosta ja tekniikasta vastaavat tuotantopäällikkö Lotta Ahtinen ja vastaava teknikko Kristian Kuronen.

  Lisätietoja tekniikasta ja tuotannoista: tuotanto(at)kulttuurikamari.fi.

  Tavara-aseman AV-kumppani on hämeenlinnalainen Torvinen Showtekniikka.

  Yrityksellä on monipuolinen kokemus ääni-, valo- ja esitystekniikan toteuttamisesta muun muassa konserttipaikoissa, ravintoloissa, jäähalleissa, yökerhoissa ja edustustiloissa. Torvinen Showtekniikka toimittaa Tavara-asemalle AV-laitteiston ja toimii talon oman tuotantotiimin kumppanina.

 • Ravintolapalvelut

  Juomatarjoiluista vastaa Tavara-asema. Brocco Cateringin kautta saat tilattua henkilökunta- ja artistitarjoilun sekä kahvituksen tai muun pienimuotoisen catering-palvelun. Tavara-asemalla on anniskeluoikeudet.

  Kysyäksesi lisätietoja valikoimasta ja hinnoittelusta, otathan yhteyttä: ravintola(at)kulttuurikamari.fi.

  Brocco Catering

  Tavara-aseman in-house catering-palvelut toteuttaa Brocco Catering Oy. Tamperelainen Brocco Catering pitää huolen siitä, että tilaisuuden tarjoilut ovat täydelliset ja tarpeen mukaiset tilaisuuden koosta riippumatta. Tilanteeseen sopiva kattaus, ilmapiirin mukainen palvelu, erityistoiveet – ja ennen kaikkea hyvistä raaka-aineista tehty maistuva, muistettava ruoka kruunaavat tapahtumasi. Tutustu lisää: www.brocco.fi.

  Kun tilaisuutesi kaipaa tarjoiluja, otathan yhteyttä myyntipalveluumme: myynti(at)kulttuurikamari.fi.

 • Lipunmyynti

  Tavara-asemalla järjestettävien tapahtumien liput myy Tiketti. Tapahtumaan myydään lippuja myös ovelta, jos niitä on jäljellä ennakkolipunmyynnin jälkeen. 

  Tutustu Tikettiin & osta liput: www.tiketti.fi/tavara-asema.

  Kaikissa tapahtuman järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä henkilökuntamme puoleen

Ryhmämyynti tapahtumiin

Aika juhlia työporukalla onnistumisia tai kiittää yhteistyökumppaneita? Tervetuloa Tavara-aseman tapahtumiin! Useat tapahtumat taipuvat alle 100 hengen yksityistilaisuuksiin. Tiesitkö, että voit esimerkiksi vuokrata puolet parvesta juomatarjoiluineen 50 henkilön seurueelle koko illaksi konserttilippujen kera tai viettää TYHY-iltaa K40-Discossa.

Vuokraa Kabinetti
yksityiskäyttöön

Parvella sijaitseva n. 50m² kokoinen kabinetti mahdollistaa pienemmät tilaisuudet muiden tapahtumien yhteydessä. Vuokraa Kabinetti kokouskäyttöön, yökerhoiltoina yksityistilaisuudella tai järjestä kutsuvierastilaisuus ennen tapahtumaa tai sen aikana.

Tilavuokrauslomake