Tilat ja palvelut

Järjestä tilaisuus, juhla tai keikka tunnelmallisella Tavara-asemalla aivan Tampereen keskustan tuntumassa rautatieaseman läheisyydessä!

Tavara-asema tarjoaa upean tilan historiallisella miljööllä ja notkealla palvelumuotoilulla monenlaisiin tilaisuuksiin. Tammikuussa 2023 avautunut tapahtuma- ja konserttitalo sijaitsee aivan kehittyvän Tampereen asemanseudun kainalossa, rautatieaseman, hotellien ja ydinkeskustan lähellä. 

Näyttävä jugend-tyylinen Tavara-asema muuntautuu niin yritystilaisuuksien, gaalaillallisten, messujen, festivaalien, tanssitapahtumien, teatterin, kokousten, juhlien ja monenlaisten muiden elämysten näyttämöksi. Parvi rajaa tilan intiimimmäksi pienempiin tilaisuuksiin ja tilan luonne muuttuu helposti erilaisilla kalustus- ja somistusratkaisuilla. Pienempien kokousten tilaksi pystyt vuokraamaan myös Tavara-aseman Kabinetin. 

Tilan vuokraajan käytössä on talon nykyaikainen ja laadukas ääni- ja esitystekniikka, esiintymislava ja Wi-Fi. Tapahtumissa on aina paikalla talon oma teknikko ja tapahtumavastaava sekä ammattitaitoiset ravintolatyöntekijät ja järjestyksenvalvojat, jotka hoitavat myös eteispalvelun. Lue lisää alta!

Miltä Tavara-asema näyttää?

 • Pohjakuvat kohdasta Tilat, pohjakuvat, esteettömyys
 • Havainne- ja tilakuvat sekä tunnelmakuvia tapahtumista kohdasta Kuvia Tavara-asemalta

 • Ota yhteyttä tilan vuokraamisesta tämän lomakkeen kautta.

 • Tavara-asema on vuonne 1907 rakennettu jugend-tyylinen yli 1000 hengen konsertti- ja tapahtumatalo. Tavara-aseman sisätiloista löydät vaatesäilytystilat, avaran mutta tunnelmallisen tapahtumasalin, moneen käyttöön muotoutuvan hevosenkengän muotoisen parven sekä kattavat ravintolapalvelut. 

  Tila jakautuu kahteen kerrokseen, ja tapahtumasalin kapasiteetti (seisten) on 1200 henkilöä, josta 1. kerroksen permannolla seisomatilaisuudessa tilaisuuteen voi osallistua 800 ja parvella 400 henkilöä. 

  Esteettömyys ja saavutettavuus

  Koko ensimmäinen kerros ja pääsisäänkäynti ovat esteettömiä. Molemmista kerroksista löytyvät sukupuolineutraalit saniteettitilat. Teemme töitä esteettömyyden eteen kouluttamalla henkilökuntaa ja kartoittamalla tilojen soveltuvuutta eri yleisöille. Lue lisää esteettömyydestä ja saavutettavuudesta Info-sivulta.

  Lisätietoja tilasta ja sen vuokrausmahdollisuuksista antaa myyntipalvelumme myynti(at)kulttuurikamari.fi.

 • Tavara-asema taipuu monen eri tilaisuuden tarpeisiin! Kapasiteetti määräytyy tilan käyttötarkoituksen mukaan.

  Esimerkkikapasiteetit eri tilaisuuksissa

  • Juhlatilaisuus  100-1200 hlöä
  • Tilaisuus buffetruokailulla  100-600 hlöä
  • Konsertti tai kokous istuen max 350 hlöä
  • Pöytiin tarjoiltu illallinen max 220 hlöä
  • Konsertti (seisten) max 1200 hlöä,
   • 1. krs (permanto) max 800 hlöä
   • 2. krs (parvi) max 400 hlöä

  Kesällä Tavara-aseman ja Puutalon välissä on viihtyisä terassi.

  Palvelut

  Tavara-asemaa vuokratessa on mahdollisuus ostaa myös sen palveluita, kuten:

  • Anniskelu
  • Catering
  • Eteispalvelut
  • Ohjelmapalvelut
  • Tapahtumaturvallisuus
  • Tekninen tuotanto
 • Tavara-aseman nykyaikainen esitystekniikka mahdollistaa tapahtuman laadukkaan audiovisuaalisen toteutuksen. Tilaisuuksissa on aina paikalla talon oma ammattitaitoinen henkilökunta, joka varmistaa tilaisuutesi teknisen onnistumisen sekä palvelee tekniikkaan liittyvissä mahdollisissa erityistoiveissa. Talon tapahtumatuotannosta ja tekniikasta vastaavat tuotantopäällikkö Lotta Ahtinen ja vastaava teknikko Kristian Kuronen.

  Lisätietoja tekniikasta ja tuotannoista: tuotanto(at)kulttuurikamari.fi.

  Tavara-aseman AV-kumppani on hämeenlinnalainen Torvinen Showtekniikka.

  Yrityksellä on monipuolinen kokemus ääni-, valo- ja esitystekniikan toteuttamisesta muun muassa konserttipaikoissa, ravintoloissa, jäähalleissa, yökerhoissa ja edustustiloissa. Torvinen Showtekniikka toimittaa Tavara-asemalle AV-laitteiston ja toimii talon oman tuotantotiimin kumppanina.

 • Ravintolapalvelut

  Juomatarjoiluista vastaa Tavara-asema. Brocco Cateringin kautta saat tilattua henkilökunta- ja artistitarjoilun sekä kahvituksen tai muun pienimuotoisen catering-palvelun. Tavara-asemalla on anniskeluoikeudet.

  Kysyäksesi lisätietoja valikoimasta ja hinnoittelusta, otathan yhteyttä ravintola(at)kulttuurikamari.fi.

  Brocco Catering

  Tavara-aseman in-house catering-palvelut toteuttaa Brocco Catering Oy. Tamperelainen Brocco Catering pitää huolen siitä, että tilaisuuden tarjoilut ovat täydelliset ja tarpeen mukaiset tilaisuuden koosta riippumatta. Tilanteeseen sopiva kattaus, ilmapiirin mukainen palvelu, erityistoiveet – ja ennen kaikkea hyvistä raaka-aineista tehty maistuva, muistettava ruoka kruunaavat tapahtumasi. Tutustu lisää www.brocco.fi.

  Kun tilaisuutesi kaipaa tarjoiluja, otathan yhteyttä myyntipalveluumme myynti(at)kulttuurikamari.fi.

 • Lipunmyynti

  Tavara-asemalla järjestettävien tapahtumien liput myy Tiketti. Tapahtumaan myydään lippuja myös ovelta, jos niitä on jäljellä ennakkolipunmyynnin jälkeen. 

  Tutustu Tikettiin & osta liput tiketti.fi/tavara-asema

  Kaikissa tapahtuman järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä henkilökuntamme puoleen

 • Alla olevista dokumenteista pääset kurkkaamaan Tavara-aseman tiloja ja tapahtumien tunnelmia!

  Havainnekuvat

  • Tilat tyhjinä
  • Esimerkkikalustuksia pohjakuvissa

  Kuvia tapahtumista

  Ihmiset tekevät tapahtuman! Kuviin on taltioituna tunnelmapaloja tapahtumista vuoden 2023 aikana. Mukana keikkakuvien lisäksi tunnelmia avajaisista, Uusi Tampere -festivaaleilta ja Tavara-asema Second Hand -tapahtumista.

Vuokraa Kabinetti
yksityiskäyttöön

Parvella sijaitseva n. 50m2 kokoinen kabinetti mahdollistaa pienemmät tilaisuudet muiden tapahtumien yhteydessä. Vuokraa Kabinetti kokouskäyttöön ja jatka iltaa konsertissa tai järjestä kutsuvierastilaisuus ennen tapahtumaa tai sen aikana.

Brocco Catering Oy
palvelee

Tullikamariltakin tuttu Brocco Catering palvelee asiakkaita myös Tavara-asemalla. Brocco Catering tarjoaa tilaisuuteesi sopivan kattauksen, ilmapiiriin istuvan palvelun sekä erityistoiveet parhaimman ruokakokemuksen tuottamiseksi. Laadukkaista raaka-aineista valmistettu ja tilaisuuteen suunniteltu pitopalvelu on mahdollista tilata kaiken kokoisiin ja luonteisiin tapahtumiin.

Brocco Catering
Janne Salonen, janne(at)brocco.fi

Tilavuokrauslomake