Tampere Business Festival toi liike-elämän ammattilaiset verkostoitumaan Tavara-asemalle

Yleisö seuraa tuoleilla istuen esitystä Tavara-aseman lavalla Tampere Business Festivalilla.

”Järjestimme maaliskuussa 2023 Tampere Business Festivalin ensimmäistä kertaa, ja Tavara-asema sopi tapahtuman estradiksi erinomaisesti.

Tilaisuutta suunniteltaessa Tavara-aseman rakennustyömaa oli vielä kesken, mutta pääsimme vierailemaan paikan päällä useita kertoja. Hyvä yhteistyö ja joustavuus auttoivat myös siinä, että pystyimme kuvaamaan Business Festivalin markkinointivideot vielä rakenteilla olevassa tapahtumatalossa.

Tavara-aseman erinomainen sijainti takasi, että muualta tulevat esiintyjät ja vieraat pääsivät saapumaan paikalle helposti junalla. Talon ammattitaitoinen henkilökunta teki tapahtuman pystyttämisestä ja purkamisesta sujuvaa. Myös kaluste- ja tekniikkahankinnoissa saimme heiltä asiantuntevaa apua. Ravintolan työntekijät pitivät huolen siitä, että ruoka- ja juomatarjoilu vastasivat toiveitamme.

Tapahtumatalon tilat muuntuivat joustavasti päivän ohjelman mukaan: ne sopivat niin seminaarin seuraamiseen istumapaikoilta kuin rentoon verkostoitumiseenkin yli 300 hengen tilaisuudessa. Myös tietoiskuklinikoiden ja yhteistyökumppaneidemme esittelypisteiden pystyttäminen onnistui hyvin. Kaiken kaikkiaan paikka oli nappivalinta!”

Saara Sulander
Tapahtumakoordinaattori
Tampere Business Festival

Tampere Business Festival

  • Tavara-asemalla 17.3.2023 järjestetty tapahtuma oli jättimenestys.
  • Tampere Business Festival keräsi tapahtumataloon yli 300 vierasta.
  • Festivaalin teemoina olivat kasvu ja kannattavuus.
  • Ideana oli tuoda yrittäjähenkiset ihmiset yhteen ja tarjota heille mahdollisuuksia itsensä ja liiketoimintansa kehittämiseen.

Kuva: Janne Saajos