Puutalo

Tavara-aseman pihapiirissä sijaitsevassa Puutalossa on muun muassa pakohuoneita, pastaravintola sekä toimistotiloja

Historiallinen, 1900-luvun alussa valmistunut Puutalo on entinen rautatieläisten asuinrakennus. Sen on suunnitellut aikoinaan Rautatiehallituksen pääarkkitehti Bruno Granholm, jonka käsialaa on myös naapurissa sijaitseva Tavara-asema. Puutalon kaltaisia puisia asemarakennuksia voikin nähdä eri puolilla Suomea. Pysy kuulolla Puutalon kuulumisista seuraamalla Tavara-aseman kanavia!

Ravintola PSTA

Lämminhenkinen, tasokas ruokapaikka täydentää tapahtumatalon pihapiiriä ja tuo kulttuurin ystävien ulottuville upeat ravintolaelämykset. PSTA sijaitsee Tavara-aseman tavoin vain parin minuutin kävelyn päässä Tampereen rautatieasemalta, ja sen lähistöllä on runsaasti hotelleja. Ravintolasta löytyy myös baari, johon voi piipahtaa drinkeille, ja kabinetti, jota on mahdollista vuokrata pieniä tilaisuuksia varten. Kesän korvilla Tavara-aseman ja Puutalon väliin avautuu terassi, jossa voi nauttia kaupungin suvesta suojaisalla saarekkeella.

PSTA:n verkkosivut
PSTA Facebook
PSTA Instagram


Getaway Room Escape

Puutalon alakerrassa sijaitsee tamperelaisen Getaway Room Escapen uusin toimipiste. Puutalon toimipisteestä löydät kaksi erilaista pakohuonetta; Finlaysonin sähkövalon sekä Salakuljettajat. Puutaloon avautuu kolmas pakohuone vuoden 2024 aikana.

– Pakohuoneiden teemat ovat Getawaylle tuttuun tapaan saaneet innoituksensa tamperelaisista ilmiöistä, tapahtumista ja paikoista. Siellä pelaajat pääsevät matkaamaan vuoteen 1882, jolloin Pohjoismaiden ensimmäinen sähkövalo syttyi Tampereen Finlaysonilla. Olemme suunnitelleet pakohuoneet niin, että uusia elämyksiä ja yllätyksiä on luvassa niin vasta-alkajille kuin kokeneille konkareillekin, kertoo Getaway Room Escapen operatiivinen johtaja Arlene Ojala.

Getaway Room Escapen sisäänkäynti sijaitsee ravintola PSTAn sisäänkäynnin vasemmalla puolella.

Lisätietoja:
www.getaway.fi

Valkoiselle lautaselle on aseteltu pasta-annos, jossa on sieniä ja päällä raastettua juustoa. Taustalla näkyy taulu ja räsymatto.
© Sampo Pystynen