Gallantin 60-vuotisjuhlat Tavara-asemalla olivat täysosuma

Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja tarjoava Gallant toi Tavara-asemalle kesäkuussa 2023 upeat 60-vuotisjuhlansa. Yrityksen markkinointipäällikkö Annika Hepo-oja ja markkinointiassistentti Greta Niemi kertovat, että Tavara-asema valikoitui juhlapaikaksi erinomaisen sijaintinsa, monipuolisuutensa ja hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi.

– Halusimme luoda arvokkaan juhlan, jossa voimme nostaa asiakkaat, kumppanit ja työntekijät keskiöön, Hepo-oja kiteyttää.

Toiveena oli tarjota vieraille jotain tavanomaisesta poikkeavaa, minkä vuoksi miljööksi valittiin uusi ja kiinnostava tapahtumatalo. Myös Tavara-aseman modernit tilat sopivat Gallantin brändiin erinomaisesti.

– Meillä oli paljon hulppeita ideoita, joita tahdoimme toteuttaa. Tavara-asema pystyi vastaamaan tiloillaan ja tekniikallaan kaikkiin näihin tarpeisiin, Niemi kertoo.

”Tunsimme olevamme osaavissa käsissä”

Kesäisten juhlien ohjelmaan kuului muun muassa musiikkia ja Tavara-aseman pihalla järjestetty tulishow. Tapahtumatalon parvelle rakennettiin pelailupisteitä vieraiden käyttöön, ja alakerran sali jäi tanssilattiaksi. Buffet-pöydän täytti herkuilla Brocco Catering. Niemen mukaan juhlien järjestelyt sujuivat todella hyvin, ja Tavara-asema hoiti tuottajan roolissa niistä suuren osan.

– Tuntui siltä, että juhla oli myös tapahtumatalon henkilökunnalle tärkeä ja kaikki halusivat onnistua. Meistä pidettiin hyvää huolta aina valmisteluista juhlan loppuun asti, hän kuvailee.

Hepo-ojan mukaan tieto kulki kaikkien osapuolten välillä ja kysymyksiin sai nopeasti vastauksia. Esimerkiksi Tavara-aseman ravintolatiimiltä tuli hyviä ideoita siihen, miten tarjoilut kannattaa asetella ja kuinka paljon ruokia on hyvä varata. Juhlatilan valaistus sovitettiin Gallantin brändiin ja muuhun somistukseen.

– Tuottaja Eemeli Aula hoiti kaiken mallikkaasti ja joustavasti, vaikka meiltä tuli muutoksia ohjelmaan vielä viime metreillä. Myös ravintolapäällikkö Mirka Sirviä-Mäkelä oli huippu – hän hankki meille vielä erikseen tapahtumapäivänä paremmat lasit jälkiruokadrinkkejä varten, vaikka emme pyytäneet sitä. Tunsimme olevamme osaavissa käsissä, Niemi toteaa.

Erityistä kiitosta Hepo-oja ja Niemi antavat hyvin sujuneesta aloituspalaverista, josta tuli heti varma fiilis. Heidän mielestään Tavara-aseman henkilöstö sitoutui järjestelyihin ihailtavasti.

– Meille sanottiin etukäteen, että voimme keskittyä juhlimaan, ja Tavara-asema lunasti lupauksen. Kaikki pienet yksityiskohdat ja toiveemme oli huomioitu järjestelyissä, Hepo-oja kertoo.

Tyylikäs tilaisuus rennolla twistillä

Kesäkuisiin juhliin osallistui yli 200 henkilöä. Hepo-ojan ja Niemen mielestä tilaisuudessa oli upea ja lämminhenkinen tunnelma. He kertovat, että vieraat antoivat järjestelyistä erittäin hyvää palautetta ja pitivät juhlatilaa hienona. Moni heistä piipahti Tavara-asemalla ensimmäistä kertaa. Tilaisuus oli samalla kertaa arvokas mutta rento, mikä oli tärkeää myös Gallantin johdolle.

– Juhlista jäi tosi hyvä fiilis, ja niistä puhutaan vielä puoli vuotta tapahtuman jälkeenkin. Se kuvaa varmasti parhaiten sitä, miten hyvin juhlat onnistuivat, Niemi kiteyttää.

Gallant

  • Taloushallinnon asiantuntijayritys, jonka juuret ulottuvat 1960-luvulle.
  • Nykymuotoinen Gallant syntyi vuonna 2019, kun kaksi perheyritystä Gylling Accounting ja Leppävaaran Laskenta yhdistivät voimansa.
  • Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tarjoava yritys toimii nyt 11 eri paikkakunnalla ympäri Suomen ja työllistää 190 asiantuntijaa.
  • Kesäkuussa Gallant tahtoi juhlistaa Tavara-asemalla 60-vuotista taivaltaan yhdessä työntekijöidensä ja sidosryhmiensä kanssa.
  • Ohjelmassa oli musiikin ja tulishow’n lisäksi myös taikurin esityksiä, puheita ja kumppaneiden videotervehdyksiä.

Kuvat: Vesa Holmala / Pultsiphoto