La 27.07.

Brickhouse Burlesque

  • K18
  • alk. 32,50€
  • Ovelta 35€
  • Ovet 18:00

Osta lippuja

Lataa...

BRICKHOUSE BURLESQUE
Esiintyjät:
Jessabelle Thunder (USA), Armi Von Vep, Arona Showgirls, Jesse2000, Bent Van Der Bleu, Honey Rocket, Lady Clapback, Olivia Rouge, Satine N. Octurne, Sin D. Skye, Vermillion Dames

Ovet 18:00, setit 19:00, 20:15 & 21:30

Heinäkuussa on luvassa kuumia helteitä myös sisätiloissa, kun Tavara-aseman valtaa ensimmäistä kertaa järjestettävä koko illan burleskishow Brickhouse Burlesque. Tapahtumaa tuottaa Tavara-aseman kanssa yhteistyössä Olivia Rouge Entertainment, jonka taustalla toimii Tampereella vahvasti kulttuurikentälläkin vaikuttava burleskin rautainen ammattilainen Olivia Rouge. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään ensimmäistä kertaa suomeen Yhdysvalloista asti saapuva upea bureskitähti Jessabelle Thunder. Jessabelle on mm. äänestetty vuonna 2023 sijalle 3 maailman vaikutusvaltaisimpana burleskiesiintyjänä ja kiertänyt ympäri maailmaa ihastuttaen yleisöjä, viimeisimpänä kiertue Japanissa. Jessabellen lisäksi illan aikana viihdyttää osa suomalaista burleskikermaa, kun lavan valloittaa: Olivia Rouge, Arona Showgirls, Sin D. Skye, Armi Von Vep, Bent Van Der Bleu, Honey Rocket, Satine N'Octurne, Lady Clapback, Jesse 2000 sekä Vermillion Dames. Juontajana toimii Suzie Dynamite ja stage kitteneinä Caca Duu & Mama von Drama.

Burleskishown aikana tullaan näkemään kosolti huumoria, paljasta pintaa, glamouria ja tunnelma on taatusti kuumempi kuin kesähelteillä ulkona!

Burleski on vanha taiteenlaji, joka on lähtöisin 1800-luvulta. Taiteenlajissa yhdistyy teatraalisuus, tanssi, musiikki, performanssi, huumori ja luova striptease. Burleskissa paino on kuitenkin enemmän samalla Tease kuin Strip. Burleskin kulta-aika sijoittuu 30-50-luvuille, jolloin burleski oli yksi tärkeä osa kulttuuritarjontaa. Uuden burleskin aalto kehittyi 90-luvulla ja Suomeen laji rantautui vuonna 2007. Nykyään burleskia on nähtävillä ympäri maailmaa ja lajista on tullut niin suosittu, että usealla tanssistudiolla voi käydä myös viikottaisilla burleskitunneilla.

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Lue lisää