[KVÄÄR] – sateenkaarikulttuurin juhlaa

Get to know [KVÄÄR] in English here!

[KVÄÄR] on hauska, outo ja seksipositiivinen tapahtumakokonaisuus, jonka tavoitteena on luoda Tampereelle lisää turvallisia tiloja queer-ihmisille ja niille, joille perinteisemmät yökerhot tai tapahtumasisällöt eivät tunnu turvallisilta. [KVÄÄR] kutsuu juhlistamaan sateenkaarikulttuuria ja -ihmisiä helposti lähestyttävästi Tavara-asemalle. Tapahtumien ytimessä ovat queer-tematiikan lisäksi yhteisöllisyys, turvallisuus, ikimuistoiset elämykset ja ajankohtaiset sisällöt.

“Tampere kaipaa lisää tiloja, joissa saa olla täysin anteeksipyytelemättömästi queer. Me ansaitsemme enemmän elämyksiä omilla ehdoillamme, queer-ihmisiltä queer-ihmisille. Haaveenani on tuoda Tampereelle edes pieni ripaus Berliiniä, niin ettei meidän tarvitse enää lähteä muualle bailaamaan”
Emmi Nuorgam, taiteellinen johtaja, [KVÄÄR]

[KVÄÄR]-tapahtumat ovat avoimia kaikille sateenkaarikulttuurin ystäville.

[KVÄÄR] x Manse Pride 13.6.

Kesäkuun [KVÄÄR] x Manse Pride -tapahtuma on omistettu juhlille, riemulle ja yhteisöllisyydelle!

Maksuttomassa iltapäiväohjelmassa esiintyvät mm. tamperelaiset queer idolit Piki Rantanen, Joonas Pesonen, Perttu Jussila ja Emmi Nuorgam. Iltapäivällä järjestetään myös [KVÄÄR]in historian ensimmäinen queer open mic.

Illan yökerhobileiden teemana on Extravaganza Pride, kun upeat ja ällistyttävät Boney Ämmä, Friday Mayhem, Gee Gee Van De Slay, Kiukkupussy, Narri Koira ja Valdemar laittavat pystyyn drag show’n, jollaista Tampereella ei ole ennen nähty. Bileiden tunnelmasta ja musiikista vastaavat superseksikkäät hottikset Édith Biatch ja Club Nylon. Tapahtumassa mukana Keikkakaveri-palvelun Keikkakaverikioski.

Tapahtuma järjestetään osana Manse Pride -viikon ohjelmaa. Tapahtuman ohjelma ja aikataulu julkaistaan kokonaisuudessaan myöhemmin.

🌈 Päivätapahtuma
✨ 16.00–18.30
✨ Ilmainen sisäänpääsy
✨ Tapahtuma on sallittu kaiken ikäisille

🌈 Iltatapahtuma
✨ 19.00–02.00
✨ Liput ennakkoon 15€, ovelta 18€. Rajoitettu erä opiskelijalippuja hintaan 10€
✨ K18

Saapuessasi [KVÄÄR]-tapahtumiin, otathan seuraavat asiat huomioon

✨ [KVÄÄR] on tapahtuma LHBTIQ+ -ihmisille ja avoin kaikille sateenkaarikulttuurin ystäville. Jos et ole osa sateenkaariyhteisöä, annathan tilaa muille ja kunnioitat tapahtuman ideologiaa.
✨ Älä ota tai jaa valokuvia tai videoita, joissa näkyy muita tapahtumaan osallistujia ilman heidän lupaansa.
✨ Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, kuten jokaisessa Tavara-aseman tapahtumassa. Minkäänlaista häirintää tai syrjintää ei hyväksytä. Jos kohtaat tapahtumassa epäasiallista käytöstä, kerrothan siitä punaista pinssiä kantavalle häirintäyhdyshenkilölle tai muulle henkilökunnalle. Lue lisää Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteista.
✨ [KVÄÄR] on ilon ja voimaantumisen juhlaa; nauti, pidä hauskaa ja rentoudu! Mahdollistathan tämän myös muille tapahtumaan osallistujille omalla käytökselläsi.

Esteettömyys

Tavara-asemalla on sukupuolineutraalit saniteettitilat. Tapahtumissa käytetään voimakkaita ääni- ja valotehosteita. Lue lisää Tavara-aseman esteettömyydestä.

Yhteistyössä [KVÄÄR]in kanssa

Courtyard By Marriott Tampere City
Ihmekukka
Maukaste
Tiketti

Yhteistyöt ja kumppanuudet

Mikäli yrityksesi tai yhteisösi on kiinnostunut olemaan mukana [KVÄÄR]-tapahtumissa, otathan yhteyttä: markkinointi(at)kulttuurikamari.fi.

[KVÄÄR]-tapahtumat järjestää Tampereen Kulttuurikamari Oy. [KVÄÄR] on osa yrityksen kehitystyötä saavutettavuuden ja inklusiivisuuden edistämiseksi tapahtuma- ja kulttuurialalla. [KVÄÄR]iä toteuttamassa on työryhmä, jossa yrityksen työntekijöiden lisäksi mukana on vaikuttaja ja aktivisti Emmi Nuorgam.