To 13.06.

Night Event

[KVÄÄR] x Manse Pride

  • K18
  • alk. 15€
  • Ovelta 18€
  • Ovet 19:00

Osta lippuja

Lataa...

[KVÄÄR] on hauska, outo ja seksipositiivinen tapahtumakokonaisuus, jonka tavoitteena on luoda Tampereelle lisää turvallisia tiloja queer-ihmisille ja niille, joille perinteisemmät yökerhot tai tapahtumasisällöt eivät tunnu turvallisilta. [KVÄÄR] kutsuu juhlistamaan sateenkaarikulttuuria ja -ihmisiä helposti lähestyttävästi. Tapahtumien ytimessä ovat queer-tematiikan lisäksi yhteisöllisyys, turvallisuus, ikimuistoiset elämykset ja ajankohtaiset sisällöt.

“Tampere kaipaa lisää tiloja, joissa saa olla täysin anteeksipyytelemättömästi queer. Me ansaitsemme enemmän elämyksiä omilla ehdoillamme, queer-ihmisiltä queer-ihmisille. Haaveenani on tuoda Tampereelle edes pieni ripaus Berliiniä, niin ettei meidän tarvitse enää lähteä muualle bailaamaan”
– Emmi Nuorgam, taiteellinen johtaja, [KVÄÄR]

[KVÄÄR]-tapahtumat ovat avoimia kaikille sateenkaarikulttuurin ystäville.

✨ [KVÄÄR] x Manse Pride 13.6. ✨

Kesäkuun [KVÄÄR] x Manse Pride -tapahtuma on omistettu juhlille, riemulle ja yhteisöllisyydelle!

Illan yökerhobileiden teemana on Extravaganza Pride, kun upeat ja ällistyttävät Boney Ämmä, Friday Mayhem, Gee Gee Van De Slay, Kiukkupussy, Narri Koira ja Valdemar laittavat pystyyn drag show’n, jollaista Tampereella ei ole ennen nähty. Bileiden tunnelmasta ja musiikista vastaavat superseksikkäät hottikset Édith Biatch ja Club Nylon. Tapahtumassa mukana Keikkakaveri-palvelun Keikkakaverikioski.

Tapahtuma järjestetään osana Manse Pride -viikon ohjelmaa. Tapahtuman ohjelma ja aikataulu julkaistaan kokonaisuudessaan myöhemmin.

✨ Torstai 13.6.
✨ Iltatapahtuma 19.00–02.00
✨Liput ennakkoon 15€, ovelta 18€. Rajoitettu erä opiskelijalippuja hintaan 10€. (Liput sis. eteismaksu)
✨ K18

Saapuessasi [KVÄÄR]-tapahtumiin, otathan seuraavat asiat huomioon:

✨ [KVÄÄR] on tapahtuma HLBTIQ+ -ihmisille ja avoin kaikille sateenkaarikulttuurin ystäville. Jos et ole osa sateenkaariyhteisöä, annathan tilaa muille ja kunnioitat tapahtuman ideologiaa.
✨ Älä ota tai jaa valokuvia tai videoita, joissa näkyy muita tapahtumaan osallistujia ilman heidän lupaansa.
✨ Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, kuten jokaisessa Tavara-aseman tapahtumassa. Minkäänlaista häirintää tai syrjintää ei hyväksytä. Jos kohtaat tapahtumassa epäasiallista käytöstä, kerrothan siitä punaista pinssiä kantavalle häirintäyhdyshenkilölle tai muulle henkilökunnalle. Lisätietoja Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteista: https://tavara-asema.fi/.../turvallisuus-ja.../
✨ [KVÄÄR] on ilon ja voimaantumisen juhlaa; nauti, pidä hauskaa ja rentoudu! Mahdollistathan tämän myös muille tapahtumaan osallistujille omalla käytökselläsi.

Esteettömyys:
Tavara-asemalla on sukupuolineutraalit saniteettitilat. Tapahtumissa käytetään voimakkaita ääni- ja valotehosteita. Lisätietoja Tavara-aseman esteettömyydestä: https://tavara-asema.fi/info/esteettomyys-ja-saavutettavuus/

Mikäli yrityksesi tai yhteisösi on kiinnostunut olemaan mukana [KVÄÄR]-tapahtumissa, otathan yhteyttä: markkinointi(at)kulttuurikamari.fi.

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Lue lisää