La 18.11.

Tavara-asema Second Hand

  • S
  • Ovet 11:00-15:00

Supersuosittu Tavara-asema Second Hand valloittaa tapahtumatalon jälleen 18. marraskuuta! Kolmatta kertaa järjestettävässä kirppistapahtumassa käytetyt aarteet vaihtavat omistajaa ja leppoisaa tunnelmaa loihtii live-DJ. Tarjolla on suolaisia ja makeita kahvilaherkkuja. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa viihtymään historialliseen miljööseen & tekemään ihania löytöjä!

KIRPPISMYYJÄKSI?

Tahtoisitko löytää käyttämättömäksi jääneille suosikkitavaroillesi uuden kodin? Tervetuloa myyjäksi Tavara-asema Second Handiin! Kirppispaikat tulevat myyntiin Tiketin verkkosivuille noin 2 kuukautta ennen tapahtumaa, ja ne maksavat 27,50 euroa.

Minkälaisia tuotteita voin tuoda myytäväksi?

Tavara-asema Second hand -tapahtuma kutsuu myymään laadukkaita ja ajanmukaisia pukeutumisen ja kodin tuotteita. Sellaisia ovat esimerkiksi vanhat laatuastiat, vintage-aarteet ja merkkifarkut, joille sinulla ei ole enää käyttöä.
● Voit myydä tapahtumassa hyväkuntoisia aikuisten vaatteita ja asusteita, sisustusesineitä, astioita, levyjä, pieniä määriä ajankohtaisia käsitöitä ja muita vastaavia tuotteita.
● Toivomme, että tavaroilla on vielä paljon käyttöikää jäljellä. Tuo myyntiin siis vain ehjiä ja siistejä tuotteita.
● Uuden tavaran myynti on kiellettyä. Tapahtumaan voi tulla myyjäksi vain yksityishenkilö.

Ethän myy tapahtumassa:

● Uutta tavaraa (ei jälleenmyyntiä)
● Lastenvaatteita tai leluja
● Pelkkiä käsitöitä. Voit tuoda myyntiin muun ohessa pienen määrän omia käsitöitäsi, mutta ethän saavu myymään pelkästään niitä.
● Rikkinäistä ja käyttökelvotonta tavaraa/vaatetta
● Huonekaluja tai elektroniikkaa (yksittäiset pienhuonekalut ovat myyn myynnin yhteydessä sallittuja)

Huomaathan, että kirppispaikka on kooltaan 1,5 x 1,5 metriä eikä sisällä pöytää. Voit kuitenkin tuoda mukanasi esimerkiksi oman vaaterekin, viltin tai pöydän, jolle asettelet tuotteet.

Huomioithan myös, että Tavara-asemalla ei ole parkkipaikkaa tai paikkaa väliaikaiseen pysähtymiseen. Perille pääsee parhaiten julkisilla kulkuneuvoilla. Lähialueen parkkihallit ja muut parkkipaikat ovat kävelyetäisyydellä. Lisätietoja Tavara-asemalle saapumisesta, esteettömyydestä ja turvallisemman tilan periaatteista löydät täältä: https://tavara-asema.fi/info/

Kysyttävää? Pistä meille viestiä osoitteeseen secondhand@kulttuurikamari.fi, niin autamme mielellämme!

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Lue lisää