Ilahduta läheisiäsi unohtumattomilla musiikki- ja tapahtumaelämyksillä – Tullikamarin ja Tavara-aseman joulukampanja alkaa!

Ostamalla lahjakortin saat käyttöösi rahanarvoisia etuja Tullikamarin ja Tavara-aseman tapahtumiin. Kampanja jatkuu 24. joulukuuta asti.

Tampereen Kulttuurikamari tahtoo tuoda juhlamieltä kaikille musiikin ystäville tänään käynnistyvällä joulukampanjalla. Ostamalla lahjakortin Tullikamarille tai tammikuussa avautuvalle upouudelle Tavara-asemalle saat kaupan päälle lisäetuja.

Jos ostat joulukuun aikana (1.–24.12.) vähintään 50 euron lahjakortin, saat lisäksi 10 euron arvolipun, joka käy maksuvälineenä Tullikamarin ja Tavara-aseman tapahtumissa. Mikäli lahjakortin arvo on vähintään 100 euroa, saat käyttöösi kolme 10 euron arvolippua.

– Tapahtumatalon lahjakortti mainio vaihtoehto kaikille, jotka tahtovat ilahduttaa lähipiiriään aineettomilla lahjoilla. Tullikamarin legendaariset konserttisalit Pakkahuone ja Klubi tarjoavat loistavan keikkakattauksen, jossa riittää valinnanvaraa myös vaativampaan makuun. Pian naapuriin avautuva Tavara-asema puolestaan tuo Tampereelle tähtiartisteja ja kiinnostavimpia uusia tulokkaita sekä tarjoaa näyttämön kaupungin upeimmille teemabileille, kertoo Tampereen Kulttuurikamarin markkinointi- ja myyntipäällikkö Kristiina Paananen.

Arvoliput ovat voimassa Tullikamarin ja Tavara-aseman tapahtumissa 30.6.2023 asti. Niillä voi ostaa lippuja ovelta silloin, kun tapahtuma ei ole loppuunmyyty, ja ne käyvät maksuvälineinä myös eteispalveluissa. Lippu (10 euroa) täytyy käyttää kokonaan yhdellä ostokerralla. Arvoliput toimitetaan lahjakortin ostajille sähköpostitse 31.12.2022 mennessä.

Lahjakortteja voi hankkia Tiketin lippukaupasta, ja ne käyvät sekä Tullikamarin että Tavara-aseman tapahtumiin. Lahjakortit toimitetaan suoraan sähköpostiin joko pdf-lippuna tai vaihtoehtoisesti ne voi noutaa esimerkiksi R-kioskilta tulostettuna tai tilata suoraan kotiin. Lahjakortin toimitusmaksu riippuu toimitustavasta, ja se lisätään hintaan. Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostohetkestä eteenpäin.

– Toivotamme kaikille ihanaa ja kulttuurintäyteistä joulukuuta! Tervetuloa nostattamaan juhlamieltä Tullikamarin keikoille ja tapahtumiin myös lähiviikkoina, Paananen vinkkaa.