Lost In Music ensi syksynä Tavara-asemalle – ensimmäisten artistijulkistusten joukossa The Holy ja Iisa

Syksyn kohokohtiin kuuluvan Lost In Musicin keikoista päästään nauttimaan lokakuussa ensimmäistä kertaa myös Tavara-asemalla! Suomen suurin showcase-festivaali julkisti tänään uusia keikkoja ohjelmistoonsa.

Tavara-aseman lavalla nähdään torstaina 5.10. pohjoista melankoliaa ja räjähtävää live-energiaa yhdistelevä The Holy, rakastettu laulaja-lauluntekijä Iisa ja herkän tunnelmallisesta dreampopistaan tunnettu Lake Jons.

– Lost In Music kuuluu Tampereen syksyyn. On hienoa, että uutta musiikkia esittelevän kaupunkifestivaalin keikat täyttävät tänä vuonna meidän molemmat tapahtumatalot, tuttuun tapaan Tullikamarin ja myös tammikuussa avatun Tavara-aseman, toteaa Tampereen Kulttuurikamarin markkinointi- ja myyntipäällikkö Kristiina Paananen.

Lost In Musicia vietetään perinteiseen tapaan myös Tullikamarilla. Siellä esiintyvät perjantaina 6.10. muun muassa pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään tunnettu ABREU ja hiljattain YleX:n Läpimurto-artistiksi valittu Bee. Lauantaina 7.10. lavalle nousevat Emma-palkittu rap-artisti Gettomasa ja monet muut huippuesiintyjät.

Vuodesta 2007 lähtien järjestetty Lost in Music kokoaa yhteen vuosittain sadat artistit, tuhannet musiikin ystävät ja ison joukon alan ammattilaisia. Festivaali levittäytyy lukuisiin keikka- ja konserttipaikkoihin ympäri Tamperetta. Samaan aikaan kaupungissa pidetään myös musiikkialan ammattilaistapahtuma Music x Media.