Pe 02.08.

Uusi Tampere

Scandinavian Music Group & Ikuiset Ystävät22:00

Yona 20:30

Rebekka Holi 19:00

  • K18
  • alk. 39,50€
  • Ovelta 45€
  • Ovet 18:00

Osta lippuja

Lataa...

Rakastettu kaupunkifestivaali Uusi Tampere muuntautuu ainutlaatuiseksi tapahtumakesäksi, joka tuo Tavara-asemalle kotimaisen indien isot nimet ja kiehtovat uudet artistit viitenä perjantaina kesä–elokuussa 2024. Jokaisessa illassa on kahden pääesiintyjän lisäksi mukana yksi tai useampi nouseva artistitulokas, ajankohtaisia DJ-vieraita ja vaihtuvia elämyksiä!

Elokuussa Tavara-aseman lavalle nousee ikoninen Scandinavian Music Group, ja Uusi Tampere -tapahtumassa bändi nähdään normaalista laajennetulla erikoiskokoonpanolla, jossa Ikuiset Ystävät -nimellä heidän seuraansa liittyy kotimaisia huippumuusikoita!
Samana iltana konsertoivat myös suomalaisen taidepopin supertähti ja musiikillinen seikkailija Yona sekä oivaltavasti rokkia kevyempiin elementteihin sekoittava lauluntekijätulokas Rebekka Holi.

Liput
Tapahtumien liput tulevat myyntiin Tikettiin perjantaina 15.12. kello 10.00.
Tulossa myyntiin myös rajoitettu erä Early Bird -paketteja, joilla pääsee joulukampanjahintaan 100€ kaikkiin kesän Uusi Tampere -iltoihin.

Tapahtuma on K-18.

Uusi Tampere on idyllinen tapahtumasarja Tampereen keskustan syleilyssä Tavara-aseman korttelissa laadukkaasti kuratoidun vaihtoehtomusiikin ja tunnelmallisten kohtaamisten ystäville!

Koko Uusi Tampere Tapahtumakesä 2024:
▪️14.6. EEVIL STÖÖ & STEPA, DJ KRIDLOKK, SENYA + dj:t
▪️28.6. PEHMOAINO, MALLA (dj live), tba + dj:t
▪️12.7. RUUSUT, PAPERI T, tba + dj:t
▪️26.7. MAUSTETYTÖT, LITKU KLEMETTI, VIITASEN PIIA + dj:t
▪️2.8. SCANDINAVIAN MUSIC GROUP & IKUISET YSTÄVÄT, YONA, REBEKKA HOLI + dj:t

www.uusitampere.fi
www.tavaraasema.fi

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Lue lisää