La 21.09.

Tavara-asema Second Hand

  • S
  • Ovet 11:00-15:00

Osta lippuja

Lataa...

Varustaudu ensi syksyyn myymällä ylimääräiset tavarasi pois!

Supersuosittu Tavara-asema Second Hand valloittaa tapahtumatalon syksyn kynnyksellä 21.9.! Laadukkaisiin vaatteisiin ja käytettyihin aarteiden kierrättämiseen tehdyssä kirppistapahtumassa viihdyt historiallisessa miljöössä ja teet ihania löytöjä. Leppoisaa tunnelmaa loihtii live-DJ ja tarjolla on suolaisia ja makeita kahvilaherkkuja.

Kirppismyyjäksi?

Kirppispaikat ovat nyt myynnissä. Yhden myyntipaikan hinta on 27,50e. Huomaathan, että kirppispaikka on kooltaan 1,5 x 1,5 metriä eikä sisällä pöytää. Voit kuitenkin tuoda mukanasi esimerkiksi oman vaaterekin, viltin tai pöydän, jolle asettelet tuotteet.

Minkälaisia tuotteita voin tuoda myytäväksi?

Tavara-asema Second hand -tapahtuma kutsuu myymään laadukkaita ja ajanmukaisia pukeutumisen ja kodin tuotteita. Sellaisia ovat esimerkiksi vanhat laatuastiat, vintage-aarteet ja merkkifarkut, joille sinulla ei ole enää käyttöä.

Voit myydä tapahtumassa hyväkuntoisia aikuisten vaatteita ja asusteita, sisustusesineitä, astioita, levyjä, pieniä määriä ajankohtaisia käsitöitä ja muita vastaavia tuotteita. Toivomme, että tavaroilla on vielä paljon käyttöikää jäljellä. Tuo myyntiin siis vain ehjiä ja siistejä tuotteita. Uuden tavaran myynti on kiellettyä ja tapahtumaan voi tulla myyjäksi vain yksityishenkilö.

Ethän myy tapahtumassa:
- Uutta tavaraa (ei jälleenmyyntiä)
- Lastenvaatteita tai leluja
- Pelkkiä käsitöitä. Voit tuoda myyntiin muun ohessa pienen määrän omia käsitöitäsi, mutta ethän saavu myymään pelkästään niitä.
- Rikkinäistä ja käyttökelvotonta tavaraa/vaatetta
- Huonekaluja tai elektroniikkaa (yksittäiset pienhuonekalut ovat myyn myynnin yhteydessä sallittuja)

Kysyttävää?

Pistä meille viestiä osoitteeseen secondhand@kulttuurikamari.fi, niin autamme mielellämme!

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Lue lisää