Cocktail-tunti, tanssimusiikkia ja neljän ruokalajin illallinen – Framery järjesti Tavara-asemalla upeat iltajuhlat

Kuva Tavara-aseman parvelta saliin, johon on katettu valkoisilla pöytäliinoilla koristeltuja illallispöytiä. Tilassa on vihreän ja sinisen sävyissä hehkuva juhlavalaistus.

Mistä löytyisi tyylikäs tapahtumapaikka, jossa voisi tarjoilla pöytiin herkkuateriat yli 200 henkilölle ja joka muuntautuisi myöhemmin illalla tanssilattiaksi? Tätä pohtivat Frameryn markkinointiasiantuntija Annika Saksala ja hänen kollegansa loppuvuodesta 2023.

Äänieristettyjen työtilojen edelläkävijänä tunnettu yritys tahtoi järjestää Tampereella konferenssin, jonne saapuisi jälleenmyyjiä eri puolilta maailmaa.

Kolmipäiväisen kutsuvierastapahtuman aikana piipahdettaisiin Frameryn pääkonttorilla ja tehtaalla – mutta vietettäisiin myös rennosti aikaa yhteisen iltatilaisuuden merkeissä. Katseet kääntyivät kohti hiljattain avattua historiallista tapahtumataloa.

– Asiapitoisen päiväohjelman jälkeen halusimme, että ilta tarjoaisi vieraillemme jotain elämyksellistä. Tavara-asema osoittautui tähän täydelliseksi tapahtumapaikaksi, Saksala kertoo.

Vinkkejä drinkkilistojen laatimiseen

Iltatilaisuuden järjestelyt hoituivat näppärästi Frameryn oman tapahtumatuottajan ja Tavara-aseman tuotantotiimin yhteistyönä. Ravintolapäällikkö Mirka Sirviä-Mäkelä puolestaan auttoi ideoimaan, minkälaiset virvokkeet sopisivat loppuillan drinkkilistoihin.

– Saimme hyvät juomasuositukset, ja yhteistyö oli erittäin sujuvaa, Saksala kehuu.

Itse juhlapäivänä tunnelma oli katossa. Iltaohjelma alkoi lyhyellä cocktail-tunnilla, jonka jälkeen vuorossa oli pöytiin tarjoiltu neljän ruokalajin illallinen. Sen jälkeen Tavara-asema muuntautui klubiksi, joka piti historiallisen talon tanssilattian ruuhkaisena.

– Aivan illan päätteeksi muutimme Tavara-aseman yläkerran kabinetin afterparty-tilaksi karaokelaitteineen ja DJ-pöytineen, jotka viihdyttivät viimeisiäkin juhlijoita tapahtuman loppuun saakka.

Historiallisen talon eleganssi teki vaikutuksen

Iltatilaisuus onnistui Saksalan mielestä mainiosti, ja siirtymät eri osuuksien välillä sujuivat sulavasti. Hän kertoo, että myös kutsuvieraat olivat kokonaisuudesta todella vaikuttuneita. Kaiken kaikkiaan kolmipäiväinen Framery World Conference ylitti sille asetetut odotukset.

– Palaute vierailtamme oli päätähuimaavan hienoa, Saksala iloitsee.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Framery järjesti Tampereen Kulttuurikamarin tiloissa juhlia. Myös yrityksen omia pikkujouluja vietettiin Tavara-asemalla.

Vuoden 2023 kick-off-tilaisuudelle tarjosi estradin puolestaan naapurissa sijaitseva Tullikamari, joka kuuluu samaan tapahtumatalojen perheeseen.

Uudenkarhealla Tavara-asemalla Saksalaa ilahduttivat erityisesti tyylikkäät tilat ja mahtavat tekniset valmiudet. Niiden hyödyntämiseen sai apua talon omalta teknikolta, jonka palvelut sisältyivät automaattisesti tilavuokraan. Saksala voisikin suositella Tavara-asemaa tärkeän päivän miljööksi myös muille yrityksille.

– Vaikka Tavara-asema on monille ehkä tutumpi keikkapaikkana, se taipuu hienosti myös elegantimpaan iltatilaisuuteen, hän vinkkaa.

Framery

  • Tamperelainen yritys, joka valmistaa äänieristettyjä puhelinkoppeja ja työtiloja.
  • Perustettu vuonna 2010. Työllistää nyt noin 400 ihmistä ympäri maailmaa.
  • Yltänyt Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten listalle.
  • Frameryn tuotteilla on käyttäjiä lähes sadassa maassa – Forbesin top 100 -listan yrityksistä jopa 70 % käyttää Framerya.
  • Helmikuun 2024 tapahtuma keräsi Tampereelle noin 220 jälleenmyyjää eri puolilta maailmaa.
  • Lue lisää Frameryn verkkosivuilta!