Tampereen Kulttuurikamarin tuotanto- ja ravintolatiimeihin uusia vahvistuksia!

Näkymä konserttisalin keskeltä Tavara-aseman lavalle, jonka takaseinällä näkyy Tavara-aseman ilmeellä koristeltu taustakuva. Valaistus konserttisalissa on sinertävä.

Tavara-aseman vastaavana teknikkona on aloittanut Kristian Kuronen. Kristianin tontille kuuluvat Tavara-aseman tekniikan ylläpito, siihen liittyvät henkilöstön koulutukset, asiakkaiden tarpeiden kartoitus sekä ääni-, valo- ja videoteknikon työt tapahtumissa.

Kristian on toiminut alalla yli kymmenen vuotta. Hän on suunnitellut ja rakentanut monessa eri roolissa kaiken kokoisia tapahtumia klubikeikoista festivaaleihin ja areenakonsertteihin. Uudessa tehtävässään Kristiania kiinnostaa Tavara-aseman tekniikan kehittäminen ja asiakkaiden palveleminen parhaalla tavalla.

– Tavoitteena on, että vastaanotto on aina ystävällinen ja ammattitaitoinen ja laitteiston käyttö vaivatonta. Silloin asiakkaalle jää olo, että tapahtuma on kaikin puolin onnistunut, Kristian kiteyttää.

Työpaikka tuotannossa oli unelmien täyttymys

Tullikamarilla ja Tavara-asemalla on aloittanut tuottajana Eve Kaskela. Hän on työskennellyt aikaisemmin Tampere Jazz Happeningin ja Tampereen Sävelen festivaaliassistenttina, Seinäjoen kaupungin kesäsoittajien tuottajana sekä Bar 15:ssä useissa eri tehtävissä.

Eve on opiskellut musiikki- ja media-alan johtamista englanninkielisessä ohjelmassa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Lisäksi hän on koulutukseltaan muusikko, jonka pääinstrumentti on sähköbasso.

– Uudessa duunissa eniten innostaa kaikki! On ihana päästä tekemään näissä taloissa hommia, kun on pitkään siitä unelmoinut. Onhan Tullikamari legendaarinen paikka, ja Tavara-aseman uutuudenkarheus viehättää, Eve iloitsee.

Unohtumattomia elämyksiä ravintolan asiakkaille

Tavara-aseman ravintolan vuorovastaavana on aloittanut aikaisemmin tänä vuonna Tony Rasimus. Tonylla on yli 10 vuoden kokemus kaupan alalta, ja ravintolapuolella hän on työskennellyt vuodesta 2017 lähtien. Tavara-asemalla hän vastaa muun muassa ravintolan yleisestä toiminnasta, uusien työntekijöiden perehdyttämisestä ja tuotteiden tilaamisesta.

– Olen innoissani, että saan työskennellä uudessa tapahtumatalossa, joka valittiin juuri vuoden tapahtumapaikaksi. Jokainen Tavara-asemalla järjestettävä tilaisuus on erilainen. Haluan tarjota asiakkaille unohtumattomia elämyksiä modernissa ympäristössä, Tony kertoo.

Kuva: Miikka Varila