Ilahduta läheistäsi Tavara-aseman lahjakortilla!

Taustalla mustavalkoinen kuva keikkayleisöstä. Etualalla teksti "Ilahduta läheistäsi Tavara-aseman lahjakortilla". Kuvaa reunustaa neljä vaaleanvihreää Tavara-aseman graafista elementtiä, jotka on aseteltu näyttämään joulukuusen palloilta.

Joulun lahjapulmat ratkeavat helposti, kun kääräiset pakettiin Tavara-aseman lahjakortin! Aineeton elämys on paitsi ekologinen myös takuuvarma valinta – lahjakortin saaja pääsee itse valitsemaan suosikkikonserttinsa tapahtumatalon ohjelmistosta!

Tavara-asemalla konsertoivat keväällä 2024 esimerkiksi lukuisia radiohittejä julkaissut iskelmä-popin taituri Antti Ketonen, energisenä esiintyjänä tunnettu Pete Parkkonen ja katsojat Vain Elämää -ohjelmassakin hurmannut Suvi Teräsniska.

Tapahtumatalon lavalla nähdään myös rakastettu laulaja-lauluntekijä Antti Autio, herkästä musiikistaan tunnettu Kaseva, legendaarinen Michael Monroe ja suomibluesin kuningatar Erja Lyytinen – sekä monta muuta upeaa artistia! Keikkakalenteri täydentyy koko ajan.

Heitä siis hyvästit lahjahuolille & poimi Tavara-aseman lahjakortti näppärästi ostoskoriin Tiketin verkkokaupasta tai myyntipisteistä. Kortti on voimassa 6 kuukautta, ja sen voi ostaa haluamalleen summalle. Lahjakortti käy maksuvälineenä myös Tullikamarin tapahtumissa!