Käytetyt aarteet vaihtavat omistajaa taas marraskuussa!

Voimme iloisina kertoa, että suosittu Tavara-asema Second Hand järjestetään seuraavan kerran 18.11. Jos tahdot jättää väliin seuraavan viikon Black Friday -kulutusjuhlan ja antaa sen sijaan käytetyille aarteille uuden kodin, kannattaa merkitä päivä kalenteriin!

Kirppispaikat tapahtumaan tulevat myyntiin syyskuun puolivälissä. Ota seurantaan Second Handin Facebook-tapahtuma, niin saat tiedon niistä ensimmäisenä. Lisää infoa tapahtumasta ja siitä, minkälaisia tuotteita voit tuoda myyntiin, löydät täältä.

Kiitos myös kaikille, jotka ovat olleet mukana tähän mennessä järjestetyissä kirppispäivissämme! Kuulemme mielellämme, minkälaisia kokemuksia sinulla on Tavara-asema Second Handista. Mikä ilahdutti? Missä voisimme onnistua vielä paremmin?

Viimekertaisen palautteen perusteella otimme elokuun tapahtumassa sisätiloihin vähemmän ihmisiä kerralla ja lisäsimme myös kahvilaherkkujen valikoimaan suolaista purtavaa. Jos haluat vaikuttaa tuleviin tapahtumiin, jaa meille ideasi Tavara-aseman palautelomakkeen kautta.

Toivottavasti nähdään taas marraskuun Second Handissa!