Ovilipunmyynti Tavara-aseman ja Tullikamarin keikoille muuttuu kokonaan digitaaliseksi – näin hankit viime hetken konserttiliput näppärästi!

Tapahtumatalojemme lipunmyynti uudistuu vastaamaan digiajan vaatimuksia entistä paremmin. Kesäkuun alusta lähtien kaikki liput Tullikamarin ja Tavara-aseman keikoille sekä muihin vastaaviin tilaisuuksiin ovat myynnissä ainoastaan Tiketin verkkokaupassa ja myyntipisteissä.

Muutos tarkoittaa, että tapahtumiin ei myydä enää paperisia lippuja ovelta. Viime hetken lippuostoksia pystyy kuitenkin jatkossakin tekemään näppärästi ja nopeasti.

– Päätöksen keikalle lähtemisestä voi edelleen tehdä spontaanisti vaikkapa tapahtumatalon ovella. Henkilökuntamme neuvoo asiakkaita, miten digitaalisen lipun ostaminen onnistuu. Muutokseen kannattaa kuitenkin varautua jo hyvissä ajoin tutustumalla Tiketin verkkokauppaan, jos on tottunut ostamaan lippunsa vasta keikalle saapuessaan, kertoo Tampereen Kulttuurikamarin markkinointi- ja myyntipäällikkö Kristiina Paananen.

Ovelta ostettuina keikkaliput ovat perinteisesti olleet muutaman euron kalliimpia kuin etukäteen verkkokaupasta hankittuina. Jatkossa lippujen hinnat porrastuvat niin, että mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty ennakkoon, korkeampi ovihinta astuu verkkokaupassa voimaan, kun ovet tapahtumaan aukeavat.

Useimmat yökerholiput myydään jatkossakin entiseen tapaan

Lipunmyynnin uudistus koskee kaikkia tapahtumia, joiden liput myy Tiketti. Useimpiin yökerhoiltoihin, kuten Tullikamarin Hang the DJ tai Viidakko on Massiivinen, lippuja voi jatkossakin ostaa tuttuun tapaan tapahtumatalojen ovilta. Jos taas yökerho on ennakkomyynnissä Tiketissä, kuten esimerkiksi Tavara-aseman K40-disco, on siihen 1.6. alkaen saatavilla vain digitaalisia lippuja.

– Viestimme lipunmyynnin muutoksesta ahkerasti niin somekanavissamme, uutiskirjeillä kuin Tullikamarin ja Tavara-aseman tiloissakin. Jos jokin lippujen ostamisessa askarruttaa, työntekijämme auttavat mielellään – tavoitteenamme on, että kulttuurielämysten äärelle pääsee jatkossa entistäkin helpommin ja sujuvammin!

Tiketin verkkokaupan lisäksi lippuostoksia voi tietysti tehdä myös Tiketin myyntipisteissä eri puolilla Suomea.

Kun suuntaat kulttuuririentoihin, muistathan varata mukaasi sopivat maksuvälineet. Tavara-asemalla on käytössä pelkästään korttimaksu, mutta Tullikamarilla maksuvälineeksi käy vielä myös käteinen.

Kuva: Miikka Varila