Loppukiri kesäkauteen alkaa – Tavara-aseman ja Tullikamarin tilavarauksista 30 prosentin alennus!

Näkymä Tavara-aseman parvelta alakertaan kohti esiintymislavaa. Tilassa on sinertävä valaistus. Seinustalla näkyy istuskeluun sopivia sohvaryhmiä.

Tunnelmallisten tapahtumatalojemme kalentereissa on vielä rajoitetusti tilaa uusille kesätapahtumille. Sen kunniaksi tarjoamme jäljellä olevien päivien tilavuokrista 30 prosentin alennuksen.

Kannattaa toimia nopeasti – ota yhteyttä ja tiedustele vapaita päiviä Tavara-aseman ja Tullikamarin tilavarauslomakkeiden kautta. Tarjous koskee kaikkia uusia varauksia ajalle 1.6.–31.7.2023.

Legendaarinen Tullikamari ja sen jugend-tyylinen pikkusisarus Tavara-asema sopivat erinomaisesti vaikkapa virkistyspäivän, cocktail-tilaisuuden tai firman synttärijuhlien näyttämöksi.

Pakkahuoneen ja Klubin sielukkaat salit aurinkoterasseineen ottavat syleilyynsä jopa 1 500 vierasta. Tammikuussa avautuneen Tavara-aseman tiloihin puolestaan loihtii tunnelmaa hevosenkengän muotoinen parvi, joka jakaa tilan tyylikkäästi kahteen eri kerrokseen. Pihapiirissä upeita elämyksiä tarjoilevat myös PSTA-ravintola ja kesäkuussa vanhan Puutalon kellariin avautuva pakohuone.

– Miljööllä on väliä – kun tahdot solmia kontakteja, käydä bisnesneuvotteluja tai juhlia onnistumisia rennon tyylikkäässä ympäristössä, kannattaa suunnata upeisiin tapahtumataloihimme. Kulttuurin ja hyvän ruuan äärellä ideatkin lähtevät lentoon, vinkkaa Tampereen Kulttuurikamarin myyntikoordinaattori Catta Oras.

Kuva: Miikka Varila