Tavara-aseman ravintola hakee vuorovastaavaa – lähetä hakemuksesi 26.12. mennessä!

Kuva Tavara-aseman baaritiskistä, jolle on aseteltu juomamukeja pinoon. Pöydällä on pieni viherkasvi. Taustalla näkyy kylmäkaappeja ja juomahanoja.

Etsimme motivoitunutta ja kokenutta ravintola-alan ammattilaista liittymään tiimiimme. Tulevaisuuden vuorovastaava toimii keskeisessä asemassa varmistaakseen ravintolan sujuvan toiminnan ja tarjotakseen unohtumattoman asiakaskokemuksen.

Tehtävänkuvaus: Tavara-aseman vuorovastaavana huolehdit päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, henkilöstön johtamisesta sekä asiakaspalvelun laadusta yhdessä muiden esihenkilöiden kanssa. Työ on osa-aikainen, noin 30 tuntia viikossa, ja se painottuu iltoihin, öihin ja viikonloppuihin. Osa työtunneistasi voi sijoittua Tullikamarin Pakkahuoneelle ja Klubille, joiden toiminnasta vastaa Tampereen Kulttuurikamari Oy. Työssäsi pääset näkemään paljon kulttuuria, messuja ja yksityistilaisuuksia. Iloksemme voimme myös kertoa, että Tavara-asema on voittanut Music & Media Industry Awards vuoden 2023 paras tapahtumapaikka -palkinnon.

Tehtävän vaatimukset:

– Kokemus ravintola-alalta
– Joustava ja positiivinen asenne työhön
– Kyky toimia tehokkaasti kiireisissä tilanteissa
– Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys
– Kyky johtaa ja motivoida tiimiä kohti yhteisiä tavoitteita
– Organisointitaitoja ja kykyä pitää yllä korkeaa palvelustandardia

Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden olla osa innostavaa ja monipuolista työympäristöä
– Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
– Jatkuvan koulutuksen ja tuen työtehtävissäsi

Hakeminen: Rekrytointi toteutetaan yhdessä kumppanimme Ahkera Crew:n kanssa. Valittu henkilö siirtyy suoraan asiakasyrityksen palkkalistoilleLähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pilvi@ahkeracrew.fi viimeistään 26.12.2023. Kerro meille, miksi juuri sinä olet sopiva tähän tehtävään ja mitä voit tuoda mukanasi työyhteisöömme.

Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule rakentamaan kanssamme unohtumattomia hetkiä asiakkaillemme ja ole mukana luomassa ainutlaatuista ilmapiiriä Tavara-asemalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ahkera Crew:n Pilvi Helanterä 050 544 8888. Tiedustelut arkisin klo 10-16 välillä.

Lue lisää Ahkera Crew:n sivuilta!

Kuva: Jere Häkkinen