Tavara-aseman ravintolan vuoropäälliköiksi Henna Hänninen ja Jenni Heikkilä – “Upeaa toteuttaa elämyksiä osana mahtavaa tiimiä”

Mukeja pinottuna Tavara-aseman baaritiskille.

Tammikuussa avatun Tavara-aseman ravintolatiimi on saanut uusia vahvistuksia, kun vuoropäällikköinä ovat aloittaneet Henna Hänninen ja Jenni Heikkilä. Heidän tehtäviinsä kuuluvat Tavara-aseman baarin esihenkilöinä toimiminen, toimistotyöt ja asiakaspalvelu.

–  On todella hienoa, että saamme kokeneita ravintola-alan ammattilaisia mukaan kehittämään uuden tapahtumatalon toimintaa. Hyvillä ravintolapalveluilla on iso merkitys asiakkaiden viihtymiselle. Henna ja Jenni tuovat erinomaista osaamista Tavara-asemalle, kiittelee Tampereen Kulttuurikamarin kehitysjohtaja Tero Viikari.

Hänninen tuli Tampereen Kulttuurikamarille 11 vuotta sitten harjoittelijaksi ja jäi siitä suoraan taloon töihin. Välissä hän ehti tehdä muutaman vuoden töitä hoitoalalla, mutta liittyi viime kesänä takaisin Tullikamarin tiimiin ja on nyt siirtynyt sieltä uuden tapahtumatalon puolelle.

–  Tykkään paljon työstäni Tavara-asemalla. Siinä on hyvässä suhteessa uusia haasteita sekä tuttuja ja turvallisia asioita. Työkaverit ovat parhaita! Hänninen kehuu.

Heikkilä aloitti työt Tampereen Kulttuurikamarilla kevättalvella 2022, mutta hänelläkin on takanaan jo yli kymmenen vuoden ura ravintola-alalla. Heikkilä on innoissaan siitä, että hän pääsee heti alusta asti mukaan rakentamaan Tavara-aseman ravintolapalveluita. Yhdenvertaisuuden ja vihreiden arvojen edistäminen työssä ovat hänelle tärkeitä.

–  Kulttuuri on aina ollut lähellä sydäntäni. On upeaa toteuttaa asiakkaille elämyksiä osana mahtavaa tiimiä, Heikkilä sanoo.

Tavara-aseman ravintolapäällikkönä toimii Mirka Sirviä-Mäkelä, joka työskenteli aikaisemmin vastaavassa tehtävässä Tullikamarin puolella. Sirviä-Mäkelällä on yli 10 vuoden kokemus ravintoloiden pyörittämisestä Tampereella ja lähikunnissa.

Tullikamarin ravintolapäälliköksi palaa puolestaan Arto Vuopponen, joka on ehtinyt tehdä jo aikaisemmin 15 vuoden uran kyseisessä tehtävässä. Vuopponen on työskennellyt Tullikamarilla vuodesta 1995 lähtien.