Tavara-aseman second hand -tapahtuman kirppispaikat tulevat tänään myyntiin!

Käytetyt aarteet vaihtavat omistajaa, kun Tavara-asema järjestää ensimmäisen oman second hand -tapahtumansa lauantaina 15.4. Uusi tapahtumatalo täytyy leppoisasta lauantaitunnelmasta kello 11.15 alkaen, ja fiilistä nostattaa live-dj – tervetuloa tekemään ihania löytöjä!

– Olemme todella innoissamme, että voimme omalta osaltamme vahvistaa Tampereen kukoistavaa kirppiskulttuuria ja tuoda tyylikkäisiin sisätiloihin puistokirppis-fiilistä uudella kulmalla. Koska tapahtumaan on vapaa pääsy, pääsee samalla kurkistamaan Tampereen kulttuurikylän ajankohtaisimpaan uuteen tapahtumataloon, jota on jo useista lähteistä tituleerattu Suomen upeimmaksi keikkapaikaksi, kertoo Tampereen Kulttuurikamarin markkinointi- ja myyntipäällikkö Kristiina Paananen.

Miten hankin oman kirppispaikan?

Tavara-asema Second Handin Kirpputoripaikat tulevat myyntiin perjantaina 10.2. kello 12.00 Tikettiin. Paikkoja on rajoitetusti, eli kannattaa toimia ripeästi!

Myyntipaikkojen hinnat alkavat 27,50 eurosta, ja paikat ovat kooltaan 1,5 x 1,5 metriä. Paikka ei sisällä pöytää tai muita kalusteita, mutta voit tuoda mukanasi tavaroiden asettelua varten oman pöydän, tuolin, rekin tai esimerkiksi viltin.

Olet tervetullut myymään laadukkaita ja ajanmukaisia pukeutumisen ja kodin tuotteita, kuten vanhoja laatuastioita, vintage-aarteita tai merkkifarkkuja, joille sinulla ei enää ole käyttöä. Tutustuthan sallittujen ja kiellettyjen tavaroiden listaan tarkemmin täällä!

Miten saavun Tavara-asemalle?

Huomioithan, että Tavara-asemalla ei ole parkkipaikkaa tai tilaa väliaikaiseen pysähtymiseen. Tapahtumatalolle pääsee kuitenkin helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Voit myös hyödyntää lähialueen parkkihalleja ja muita parkkipaikkoja, jotka ovat kävelyetäisyydellä Tavara-asemasta. Lisätietoja saapumisesta, esteettömyydestä ja turvallisemman tilan periaatteista löydät nettisivuiltamme.

Myyntipaikan Tiketin kautta ostaneet saavat vielä tarkemman infoviestin helmikuun aikana.  Jos jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, laita meille sähköpostia osoitteeseen secondhand@kulttuurikamari.fi 

Toivottavasti nähdään huhtikuussa kirppiksellä!