Tavara-aseman lavalle nousevat keväällä Paleface ja Detalji – huippusuosittuja K40-discoja lisää kalenteriin!

Tapahtumatalon ohjelmistoon on lisätty jälleen uusia konsertteja ja teemailtoja. Yksi kevään tähtiesiintyjistä on rap-artisti Paleface, joka julkaisee 24.3. kokopitkän soololevyn “Autofiktio”. Sen kunniaksi Tavara-asemalla järjestetään 12.5. pienoisfestivaali Palefest, jonka esiintyjinä nähdään päivänsankarin lisäksi ainakin helsinkiläisräppäri Gracias ja tamperelainen Tre Funk III.

Uusi Tampere -klubin esiintyjäksi 24.3. on puolestaan kiinnitetty pian debyyttialbuminsa julkaiseva elektronisen tanssimusiikin tuottaja Detalji, joka yhdistelee kappaleissaan trancea, 90-luvun teknoa ja katkeransuloisia popmelodioita. Heinäkuista festivaalia ennakoivaan klubi-iltaan tunnelmaa loihtivat myös Uusi Tampere -radio-ohjelman dj:t.

Pääsiäisenäkin pääsee diskoilemaan

Kahteen otteeseen loppuunmyyty Tavara-aseman K40-disco saa odotetusti jatkoa. Perjantaina 7.4. aikuisten bileiltaan voi tulla viettämään pääsiäistä, ja myös lauantaille 20.5. on kalenteroitu K40-disco.

– Olemme olleet todella ilahtuneita tapahtuman suosiosta. Jossain vaiheessa on luvassa myös erilaisiin teemoihin keskittyviä discoiltoja, kertoo ohjelmapäällikkö Janne Laurila.

Liput nyt julkaistuihin tapahtumiin tulevat myyntiin Tikettiin perjantaina 24.2. kello 9.

Lisäksi Tavara-aseman toukokuisten Euroviisubileiden ohjelma on täydentynyt. Tilaisuuden juontaa burleskitaiteilija Stella Polaire. Tiedossa on livelähetyksen seurantaa Liverpoolin areenalta, kutkuttava viisuvisa ja upea kattaus erilaisia esityksiä!